sheffield hallam university

bespoke illuminated handrail

As part of the major redevelopment of the Sheffield Hallum University campus by ARUP Architects, The Light Lab were commissioned to fabricate a bespoke illuminated handrail for the refurbishment of the university atrium. The custom fitting Glowrail has a brushed steel finish and adds a contemporary line of light to the four floors of the atrium staircase.

ArchitectARUP Architects
Light DesignARUP Lighting
ProductsGlowrail
Services Bespoke Lighting Manufacturer Specialist lighting installation Education & Healthcare lighting
PhotographyThe Light Lab
SHU Atrium 014
SHU Atrium 010
SHU Atrium 005
SHU Atrium 009
SHU Atrium 010 1
SHU Atrium 012
SHU Atrium 001
SHU Atrium 018
SHU Atrium 016
SHU Atrium 006
SHU Atrium 020
SHU Atrium 019
SHU Atrium 023