Lily House,

London

bespoke spectraglass portal

We created an inviting, highly visible and distinctive reception area for this newly refurbished office space. Manufacturing Spectraglass edge-illuminated glass canopies to bespoke sizes and design over office entrance doorways. Additional fire rated internal Spectraglass partition wall between the atrium and main office space. Warm white Glowline linear LED units within wooden panelling behind the main entrance reception desk and stairs.

Spectraglass laminated glass canopy edge illuminated with low profile blue LED boards.
Canopy maintains transparency during the day then comes to life as a vibrant blue lightbox at night. Internal Spectraglass partition wall to tie in with canopy detail and desk front. Warm white linear Glowline with back wall to complement and bring to life the wood panelling.

Lily House | edge lit glass | The Light Lab
Specialist lighting | Lily House, London | Light Lab
Specialist lighting | Lily House, London | Light Lab
Specialist lighting | Lily House, London | Light Lab
Specialist lighting | Lily House, London | Light Lab
Specialist lighting | Lily House, London | Light Lab