Lakeview,

Manchester

Shortlisted in ‘Exterior Lighting’ category at the Lighting Design Awards 2013

The Light Lab were brought in to design, manufacture and install a custom linear light feature to complement the new entrance lobby & reception for the Lake View office building in South Manchester. Lines of diffused LED light were recessed into the exterior of the building to follow the contours of the new build archway. Complementary lines of light were also installed internally with all RGB LED elements DMX controlled on timed scenes to allow very subtle shifts of colour throughout the day whilst also helping to maintain optimum building energy efficiency.

Shortlisted in ‘Exterior Lighting’ category at the Lighting Design Awards 2013 for Cundall

Lakeview, Manchester | Architectural lighting | The Light Lab
Specialist lighting | Lakeview, Manchester | Light Lab
Specialist lighting | Lakeview, Manchester | Light Lab
Specialist lighting | Lakeview, Manchester | Light Lab
Specialist lighting | Lakeview, Manchester | Light Lab
Specialist lighting | Lakeview, Manchester | Light Lab